وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند

کشور هلند در شمال غرب قاره‌ی اروپا واقع شده و پایتخت آن شهر آمستردام است. کشور زیبای هلند با زیبایی های چشم گیرش سالانه پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر جهان میباشد. زبان رسمی مردم این کشور هلندی و واحد پول آن یورو است. کشور هلند دارای آب و هوای معتدل است که تحت تاثیر دریای شمال و اقیانوس اطلس، تابستان‌های نسبتا خنک و زمستان‌های معتدل دارد.

 

وقت سفارت هلند | ویزای شینگن هلند

برای سفر به هر کشوری نیازمند دریافت ویزای آن کشور هستید. چنانچه قصد سفر به کشور زیبای هلند را داربد در اولین مرحله نیازمند دریافت وقت سفارت هلند هستید. از آنجایی که کشور هلند نیز عضو اتحادیه شینگن میباشد، بنابراین برای دریافت ویزای این کشور نیازمند دریافت ویزای شینگن هلند هستید. پس از تعیین زمان سفرتان به کشور هلند، ملزم به گرفتن وقت هلند از سفارت مربوطه میباشید.
انجام مراحل دریافت ویزای شینگن هلند هم از طریق سفارت هلند و هم از طریق دفتر کارگزاری سفارت هلند امکان پذیر است. دفتر کارگزاری سفارت هلند در تهران، میدان هروی، خیابان هروی، گلستان پنجم، نبش خیابان نازک، مجتمع تجاری هروی سنتر، طبقه چهارم قرار دارد.

هزینه دریافت ویزای هلند:

  • برای کودکان زیر ۶ سال: رایگان
  • برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال: ۳۵ یورو
  • برای بزرگسالان: ۶۰ یورو

جهت تعیین وقت سفارت هلند کافیست اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به شماره ۰۹۳۶۳۲۹۷۱۷۹ در تلگرام و یا واتس اپ ارسال کنید. با توجه به شلوغی سفارت در صورتی که وقت مصاحبه می خواهید بهتر است زودتر نسبت به تعیین وقت سفارت هلند اقدام نموده و درخواست دهید.

همچنین می توانید اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به ایمیل info@visasazan.com ارسال نمایید.

تلفن های تماس: ۶۶۵۷۰۴۵۴– ۶۶۵۷۰۴۵۵

ویزای توریستی هلند | مدارک مورد نیاز ویزای توریستی هلند

چنانچه قصد انجام سفر توریستی به این کشور را دارید لازم است پس از دریافت وقت توریستی هلند، نسبت به تهیه چک لیست مدارک مورد نیاز ویزای توریستی هلند اقدام نمایید. لازم است بدانید مدارک نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.
۱- تکمیل فرم‌های درخواست ویزا
۲- اصل پاسپورت با امضا، به همراه پاسپورت‌های قبلی (مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ خالی) ارائه‌ی گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
۳- عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی‌متر در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید
۴- اصل و ترجمه‌ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن
۵- کپی ویزاهای دریافت شده ی قبلی
۶- اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر شما را ثابت میکنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند.
۷- اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک
– حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر. در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.
– سپرده‌­های بانکی. ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.
۸- اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری
۹- اصل و ترجمه‌ی مدارک شغلی:
– مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه
– مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت
– وکلا: پروانه وکالت
– پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
– بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
– در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس
– دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار. برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
۱۰- مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل
۱۱- گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی
۱۲- پرداخت هزینه‌ی مذکور برای اخذ ویزا
۱۳- رضایتنامه‌ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند.

ترجمه فوری مدارک با نرخ عادی + تحویل ۳ روزه
تلفن های بخش ترجمه: ۶۶۵۷۰۴۵۵ – ۶۶۵۷۰۴۵۴
ترجمه رسمی تمامی مدارک شما را در کوتاهترین زمان ممکن

نکات مهمی که در هنگام ورود به سفارت هلند باید بدانید:
• حضور فرد متقاضی در سفارت هلند در روز مصاحبه الزامی است.
• نزدیکترین زمان برای درخواست ویزای شینگن هلند ۳ ماه پیش از سفر است.
• تمامی مدارک مذکور نزد سفارت هلند باقی می‌ماند.
• برای هرگونه کسری در مدارک، مجددا می‌بایست درخواست ویزا شود.
• کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.
• از همراه داشتن وسایل اضافی خودداری شود.

نشانی سفارت هلند در ایران:

نشانی سفارت هلند در ایران: تهران- خیابان دیباجی شمالی- خیابان ارغوان غربی- شماره ۶۰
خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶ صبح، پنجشنبه ۹ تا ۱۳:۳۰
پاسخ به درخواست‌های تلفنی: ۲۴ ساعت شبانه‌روز در ۷ روز هفته
ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه – چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح
ساعات پاسخگویی به تلفن: ۲۴ ساعت شبانه‌روز در ۷ روز هفته

وقت سفارت هلند

کانال “وقت با ما” در تلگرام: برای ورود به کانال روی لینک زیر کلیک کنید…

https://telegram.me/vaghtbama