وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان | دریافت ویزای شینگن آلمان

کشور آلمان در در اروپای غربی و مرکزی قرار دارد و در میان مردم جهان با نامهای دیگری همچون ژرمنی و دویچ‌لند (سرزمینی متعلق به مردم) نیز شناخته میشود. این کشور به دلیل شرایط مناسب تحصیلی، توریستی و همچنین دانشجویی و همچنین با تاریخی کهن و شهرهایی مدرن، یکی از مقاصد اصلی گردشگری و اقامت در سراسر جهان محسوب می‌شود.

کشور آلمان عضو اتحادیه اروپا و همچنین عضو پیمان شینگن است. بنابراین برای سفر به این کشور شما نیازمند دریافت ویزای شینگن آلمان میباشید. اولین گام برای دریافت ویزای آلمان، پس از تعیین تاریخ سفر، تعیین وقت سفارت آلمان میباشد. تعیین وقت سفارت آلمان بصورت آنلاین و از طریق وبسایت این سفارت تعیین میگردد. پروسه ی تعیین وقت معمولا عملیاتی زمان بر است. سایت سفارت آلمان برای نوبت دهی بصورت تصادفی و در ساعات متفاوتی باز میگرددو به دلیل حجم بالای متقاضیان سفر به آلمان در همان دقایق اولیه تمامی نوبتها پر میشود. گاهی این پروسه به حدی زمان بر و طولانی میشود که متقاضیان تا مرز پشیمانی از سفر به کشور آلمان پیش میروند!

برای دریافت وقت سفارت آلمان راهی مطمعن و ساده تر نیز وجود دارد و آن سپردن این کار به افراد خبره و با نفوذ است تا زمان دریافت وقت سفارت برای شما به حداقل زمان ممکن کاهش یابد. توجه داشته باشید در صورت عدم مراجعه در موعد مقرر، سفارت آلمان این حق را برای خود محفوظ می دارد که سیستم وقت را به مدت شش ماه برای متقاضی مربوطه مسدود نماید. جهت جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی، هر شخص فقط قادر به گرفتن یک وقت می باشد. گرفتن وقت مجدد تنها پس از گذشت یک ماه امکان پذیر است.

مدارک لازم برای دریافت وقت سفارت آلمان:

•    کپی صفحه اول گذرنامه یا پاسپورت
•    شماره تماس متقاضی
•    تاریخ دعوتنامه یا هتل (درصورت وجود)

جهت تعیین وقت سفارت آلمان کافیست اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به شماره ۰۹۳۶۳۲۹۷۱۷۹ در تلگرام و یا واتس اپ ارسال کنید. با توجه به شلوغی سفارت در صورتی که وقت مصاحبه می خواهید بهتر است زودتر نسبت به تعیین وقت سفارت آلمان اقدام نموده و درخواست دهید.

همچنین می توانید اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به ایمیل info@visasazan.com ارسال نمایید.

تلفن های تماس: ۶۶۵۷۰۴۵۴– ۶۶۵۷۰۴۵۵

چک لیست مدارک ویزای شینگن آلمان

پس از تعیین وقت سفارت آلمان، گام بعدی تهیه چک لیست مدارک خواسته شده توسط سفارت و همچنین تکمیل فرم سفارت آلمان میباشد. لازم به ذکر است به همراه داشتن تمامی مدارک خواسته شده و همچنین حضور فرد متقاضی دریافت ویزا در روز مصاحبه الزامی میباشد. در فراهم کردن این مدارک و همچنین تکمیل فرم سفارت دقت لازم را داشته باشید چرا که ناقص بودن مدارک شما و نیز عدم صحت اطلاعات درج شده در فرم سفارت، در روند دریافت ویزای شما اختلال ایجاد خواهد کرد.


۱٫    شناسنامه (همراه با ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات)
۲٫    فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا
۳٫    دعوتنامه تکمیل شده توسط یک شهروند ایتالیایی یا شهروند خارجی ساکن ایتالیا
۴٫    فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده و کپی از کارت اقامت وی
۵٫    گذرنامه ( ۶ ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزا و کپی از ۵ صفحه اول و صفحات داری مهر ویزا)
۶٫    دو قطعه عکس رنگی ۳ در ۴ (روشن، واضح و کاملا جدید و مشابه با ظاهر فعلی شما)
توجه: در صورتی که عکس همراهان در پاسپورت شما باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
۷٫    اسناد دال بر وضعیت شغلی متقاضی:
    کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی .
    کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار .
    صاحبان شرکت‌های خصوصی: آخرین روزنامه رسمی شرکت )که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) همراه با رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، و  دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
    مشاغل آزاد: جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی و یا کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.
    اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان: کارت عضویت هیئت علمی یا کارت بین‌المللی دانشجویی.
نکته: ارائه ترجمه و اصل فیش حقوقی و یا جوازکسب همسر برای خانم های متاهل الزامی است.
۸٫    آدرس دقیق محل کار و منزل
۹٫    پرینت ۳ ماهه آخر حساب جاری بانکی با گردش مالی مناسب.
۱۰٫    ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هشتاد میلیون ریال برای هر فرد
۱۱٫    ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
۱۲٫    سند مالکیت به نام فرد متقاضی یا همسر به همراه ترجمه.
۱۳٫    60 یورو پول نقد.
توجه: تمام ترجمه ها باید به زبان انگلیسی یا ایتالیایی باشد و داشتن مهر رسمی دادگستری الزامی نیست.

    ترجمه فوری مدارک با نرخ عادی + تحویل ۳ روزه

    تلفن های بخش ترجمه:  66570455 – 66570454

    بخش دارالترجمه ویزاسازان مفتخر است تا ترجمه رسمی تمامی مدارک شما را در کوتاهترین زمان انجام دهد.

دریافت وقت سفارت آلماننکاتی مهم برای درخواست ویزای شینگن آلمان

  • هنگام ارائه ی درخواست ویزا باید تمام مدارک به طور کامل تکمیل شده و تمام گواهی ها ارائه داده شود. کسری مدارک می تواند موجب ردشدن درخواست شما شود.
  • قبل از روز تعیین شده هیچ مدرکی (به طور مثال دعوت نامه) را برای سفارت ارسال نفرمایید.
  • چنانچه مدارک جعلی و یا دستکاری شده ارایه دهید، برای شما ویزا صادر نشده و مدت طولانی هم هیچ ویزای شینگنی برای شما صادر نخواهد شد.
  • برای درخواست کنندگان زیر ۱۶ سال الزامی است که هر دو نفر از والدین یا قیمین فرم درخواست را امضا کنند.
  • در فصل تابستان (ماه می تا اکتبر) و نیز ایام نوروز، امکان دارد که تعیین وقت چند هفته به طول بیانجامد. بنابراین در برنامه ریزی مسافرت خود به این زمان بندی ها توجه نمایید.
  • حدود ۱۴ روز نیز بررسی تقاضای درخواست شما جهت دریافت ویزای شنگن زمان می برد.
  • توجه نمایید که ورود به بخش باجه ها رأس ساعت اعلام شده صورت خواهد گرفت. حضور زود هنگام شما باعث انتظار در جلوی درب سفارت آلمان و حضور دیر هنگام باعث ابطال وقت گرفته شده میگردد.
  • همسران و فرزندان خردسال اتباع آلمانی و شهروندان اتحادیه اروپا که در ایران زندگی می کنند برای درخواست ویزای شنگن نیاز به تعیین وقت ندارند. آنها با نشان دادن گذرنامه خود و مدارک لازم اجازه ورود می یابند.
  • توجه داشته باشید مقابل ساختمان سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام کارهای ویزا را می دهند.سفارت مایل است متذکر شود که این افراد که گاهی ادعا می کنند با سفارت همکاری دارند، هیچ ارتباطی با سفارت ندارند.


ساعات کار سفارت آلمان

روزهای یک شنبه، چهار شنبه و پنج شنبه، ازساعت ۷:۰۰  تا ۱۵:۳۰
روزهای دوشنبه و سه شنبه از ساعت ۷:۰۰تا ۱۶:۰۰
ساعات کار سفارت در ماه های جولای و آگوست:یک شنبه تا پنج شنبه، از ساعت ۷:۰۰تا ۱۴:۳۰
سفارت در روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.
ساعات کار بخش تأیید مدارک: یک شنبه تا پنج شنبه، از ساعت ۷:۳۰تا ۱۰:۳۰ – بدون وقت قبلی