وقت سفارت بلژیک

وقت سفارت بلژیک

کشور بلژیک مقر اصلی اتحادیه اروپا و همچنین از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است. کشور سلطنتی بلژیک در همسایگی برخی از مهمترین کشورها مانند هلند، آلمان، لوکزامبورگ و فرانسه قرار دارد. کشور بلژیک با برخورداری از موقعیت مناسب سیاسی با جاذبه‌های تاریخی و طبیعی خود موجب افزایش جذب توریست و سرمایه گذاری در این کشور شده است. آب و هوای کشور بلژیک معتدل و بارانی است و نیمی از مساحت این کشور توسط جنگل ها پوشیده شده است.

 

وقت سفارت بلژیک | ویزای شینگن بلژیک

چنانچه قصد سفر به کشور بلژیک را دارید در اولین مرحله بهتر است نوع ویزای درخواستی خود را مشخص نمایید. نوع ویزا بستگی به هدف شما از سفر به کشور بلژیک دارد. ویزاهای بلژیک با توجه به هدف از سفر و همچنین ندت زمان اقامت متغیر هستند.

انواع ویزای بلژیک

  • ویزای توریستی و تجاری(کوتاه مدت)
  • ویزای تحصیلی (اجازه اقامت موقت – ویزای اقامت طولانی مدت)
  • ویزای الحاق به خانواده پس از ازدواج: این ویزا مخصوص افرادی است که همسر آنها تبعه کشور بلژیک و یا یکی از کشورهای اروپا است. ویا همسر آنها خارجی  و دارای اقامت بلژیک میباشد.
  • ویزای اقامت: ویزای نوع    D

پس از تعیین نوع ویزای درخواستی، گام بعدی تعیین وقت سفارت بلژیک است. وقت سفارت بلژیک در واقع نوبتی است که سفارت به متقاضیان دریافت ویزای شینگن بلژیک میدهد. طبق تاریخ مقرر شده توسط سفارت متقاضیان میبایست در روز مشخص شده به همراه مدارک خواسته شده به سفارت مراجعه کرده و مدارک خود را ارائه دهند. لازم به ذکر است حضور فرد متقاضی درخواست ویزای بلژیک در روز مصاحبه الزامی است.

جهت تعیین وقت سفارت بلژیک کافیست اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به شماره ۰۹۳۶۳۲۹۷۱۷۹ در تلگرام و یا واتس اپ ارسال کنید. با توجه به شلوغی سفارت در صورتی که وقت مصاحبه می خواهید بهتر است زودتر نسبت به تعیین وقت سفارت بلژیک اقدام نموده و درخواست دهید.

همچنین می توانید اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به ایمیل info@visasazan.com ارسال نمایید.

تلفن های تماس: ۶۶۵۷۰۴۵۴– ۶۶۵۷۰۴۵۵

پس از مشخص شدن تاریخ وقت سفارت بلژیک، مرحله ی بعدی تکمیل فرم سفارت بلژیک و تهیه چک لیست مدارک سفارت است. تکمیل فرم سفارت و صحت اطلاعات موجود در آن برای سفارت های شینگن دارای اهمیت بسیاری است. بنابراین توصیه میگردد فرم بصورت دقیق و در کمال صحت تکمیل گردد. وجود اشتباه در اطلاعات فرم سفارت نمایانگر عدم صداقت متقاضی است و نتیجه آن عدم ویزا شدن و گاهی جلوگیری از ورود فرد به سفارت برای ماهها میباشد.

وقت سفارت بلژیک

چک لیست مدارک ویزای شینگن بلژیک

مرحله ی آخر برای دریافت ویزای شینگن بلژیک تهیه چک لیست مدارک خواسته شده سفارت بلژیک میباشد. مدارک خواسته شده باید به همراه فرم تکمیل شده ی سفارت بلژیک در روز مصاحبه حضوری به سفارت تحویل داده شود. لازم به ذکر است تا قبل از تاریخ وقت سفارت، هیچ گونه مدارکی بصورت الکترونیکی و کتبی به سفارت ارسال نشود.

۱- تکمیل فرم‌های درخواست ویزا

۲- اصل پاسپورت با امضا، به همراه پاسپورت‌های قبلی (مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ خالی) ارائه‌ی گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۳- عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی‌متر در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

۴- اصل و ترجمه‌ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن

۵- کپی ویزاهای دریافت شده ی قبلی

۶- اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر شما را ثابت میکنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند.

۷- اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر. در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.
  • سپرده‌­های بانکی. ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

۸- اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

۹- اصل و ترجمه‌ی مدارک شغلی:

  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت
  • وکلا: پروانه وکالت
  • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس
  • دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار. برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۱۰- مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل

۱۱- گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی

۱۲- پرداخت هزینه‌ی مذکور برای اخذ ویزا

۱۳- رضایتنامه‌ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند.

هزینه دریافت ویزای شینگن بلژیک

  • ویزای کوتاه مدت (ملاقات خانوادگی، توریستی ، تجاری): ۶۰ یورو
  • ویزای طولانی مدت (الحاق به خانواده ، دانشجوئی): ۱۸۰ یورو

ترجمه فوری مدارک با نرخ عادی + تحویل ۳ روزه

تلفن های بخش ترجمه:  66570455 – 66570454

ترجمه رسمی تمامی مدارک شما را در کوتاهترین زمان ممکن

نکات مهم برای درخواست ویزای شینگن بلژیک

** درخواست ویزای شینگن بلژیک باید حداقل ۱ ماه قبل از تاریخ سفر متقاضی باشد.

** وقت تعیین شده مختص یک متقاضی بوده و امکان انتقال و یا کنسل کردن آن وجود ندارد.

** در صورت عدم حضور متقاضی در وقت مقرر شده، دریافت وقت مجدد تا ۳ ماه امکان پذیر نخواهد بود.

** در صورت عدم دریافت ویزا هزینه پرداخت شده قابل استرداد نخواهد بود.

 

نشانی سفارت بلژیک در ایران

کشور بلژیک در ایران دارای سفارت است و متقاضیان دریافت ویزای شینگن بلژیک میتوانند به راحتی با مراجعه به دفتر سفارت این کشور نسبت به دریافت ویزای خود اقدام نمایند.

نشانی: تهران- الهیه- خیابان آقابزرگی- کوچه شیرین- پلاک ۴

تلفن‌ تماس: ۲۲۲۴۸۵۸۲ (۰۲۱)