وقت سفارت اتریش

وقت سفارت اتریش

اتریش یکی از کشورهای اروپای مرکزی و عضو اتحادیه شینگن است. پایتخت این کشور شهر وین است. شهر وین با وجود جاذبه های گردشگری، با کافه‌های دنج و بناهای تاریخی بی شمارش شهر موسیقی، هنر و موزه‌‌ها است.

همانطور که به آن اشاره کردیم  کشور اتریش عضو پیمان شینگن است، بنابراین برای سفر به این کشور متقاضیان نیازمند به دریافت ویزای شینگن اتریش میباشند. خوشبختانه کشور اتریش در ایران دارای دفتر سفارت است و متقاضیان به راحتی میتوانند مراحل درخواست ویزای شینگن خود را در شهر تهران انجام دهند.

انواع ویزای شینگن اتریش

بطور کلی ویزای شینگن اتریش به ۳ دسته تقسیم میشود:

  1. ویزای توریستی اتریش
  2. ویزای تحصیلی اتریش
  3. ویزای کار اتریش

 

ویزای شینگن اتریش | وقت سفارت اتریش

اولین مرحله جهت دریافت ویزای شینگن تعیین هدف سفر به کشور اتریش میباشد. پس از تعیین هدفتان میتوانید نوع ویزای درخواستی خود را انتخاب نمایید. این مرحله از کار دارای اهمیت بسیاری است زیرا مدارک خواسته شده از سوی سفارت اتریش با توجه به نوع ویزای درخواستی شما متفاوت است. گام بعدی که بسیار ضروری و حائز اهمیت است، تعیین وقت سفارت اتریش است. وقت سفارت اتریش در واقع نوبتی است که توسط سفارت معین میگردد، و متقاضیان دریافت ویزای شینگن در روز و تاریخ مقرر شده از سوی سفارت مربوطه باید برای مصاحبه حضوری و ارائه ی مدارک خود در سفارت حضور داشته باشند. حضور فرد متقاضی در روز مصاحبه ضروری است. لازم به ذکر تا قبل از تاریخ مشخص شده برای شما، مدارکی را برای سفارت ارسال نکنید.

جهت تعیین وقت سفارت اتریش کافیست اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به شماره ۰۹۳۶۳۲۹۷۱۷۹ در تلگرام و یا واتس اپ ارسال کنید. با توجه به شلوغی سفارت در صورتی که وقت مصاحبه می خواهید بهتر است زودتر نسبت به تعیین وقت سفارت اتریش اقدام نموده و درخواست دهید.

همچنین می توانید اسکن صفحه اول پاسپورت خود را به ایمیل info@visasazan.com ارسال نمایید.

تلفن های تماس: ۶۶۵۷۰۴۵۴– ۶۶۵۷۰۴۵۵

پس از تعیین وقت سفارت متقاضی باید نسبت به دریافت و تکمیل فرم سفارت اتریش اقدام نماید. فرم مربوطه باید با دقت و در کمال صحت تکمیل گردد. وجود کوچکترین اشتباهی در فرم درخواست ویزای شینگن اتریش میتواند در روند درخواست ویزا اختلال ایجاد کرده و یا به دلیل عدم صداقت، میتواند تا ماه ها متقاضی را از حضور در سفارت محروم سازد.

وقت سفارت اتریش

چک لیست مدارک برای دریافت ویزای شینگن اتریش

۱- تکمیل فرم‌های درخواست ویزا

۲- اصل پاسپورت با امضا، به همراه پاسپورت‌های قبلی (مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ خالی) ارائه‌ی گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۳- عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی‌متر در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

۴- اصل و ترجمه‌ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن

۵- کپی ویزاهای دریافت شده ی قبلی

۶- اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر شما را ثابت میکنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند.

۷- اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر. در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.
  • سپرده‌­های بانکی. ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

۸- اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

۹- اصل و ترجمه‌ی مدارک شغلی:

  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت
  • وکلا: پروانه وکالت
  • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس
  • دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار. برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۱۰- مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل

۱۱- گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی

۱۲- پرداخت هزینه‌ی مذکور برای اخذ ویزا

۱۳- رضایتنامه‌ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند.

 

** سفارت اتریش این حق را دارد که در مواقع خاص و ضروری، علاوه بر مدارکی که در بالا به آن اشاره کردیم، مدارک دیگری را نیز از متقاضی درخواست نموده یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید.

** درخواست ویزای شینگن اتریش باید حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش‌بینی شده سفر ارائه شود.

ترجمه فوری مدارک با نرخ عادی + تحویل ۳ روزه

تلفن های بخش ترجمه:  66570455 – 66570454

ترجمه رسمی تمامی مدارک شما را در کوتاهترین زمان ممکن

هزینه صدور ویزای شینگن اتریش

  • بزرگسالان: ۶۰ یورو
  • کودکان ۶ الی ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  • کودکان زیر ۶ سال: رایگان

** هزینه ای که متقاضی بابت ویزای شینگن اتریش پرداخت میکند در صورت رد درخواست، مسترد نخواهد شد.

 

نشانی سفارت اتریش در تهران

نشانی سفارت اتریش: تهران- نیاوران- خیابان باهنر- خیابان مقدسی- خیابان احمدی زمانی- کوچه میرولی- پلاک ۸

تلفن سفارت اتریش: ۲۲۷۵۰۰۳۸

تلفن بخش کنسولی: ۲۲۷۵۰۰۴۶

زمان پاسخگویی تلفن بخش کنسولی: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر و ۱۳:۳۰ تا ۱۵ بعدازظهر

ساعت کاری بخش کنسولی: یکشنیه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر